Atenție, se pregătește ceva! Cursuri doar dimineața

868
2
Atenție, se pregătește ceva! Cursuri doar dimineața - eleviclasascoala124-1444978773.jpg

Articole recomandate

Comisia de învățământ din Camera Deputaților a dat aviz favorabil propunerii legislative prin care se solicită ca elevii claselor I-VIII să învețe doar dimineața, pe motiv că au randamentul cel mai bun. 


Inițiatorii propunerii arată că în prima parte a zilei elevii se concentrează mai ușor, rețin mai bine informațiile și dau un randament mai bun. În plus, dacă învață după amiaza, nu își potrivesc programul cu părinții lor, iar de aici pleacă mai multe neînțelegeri în familie.
 
În cazul în care școlile vor modifica programul elevilor și aceștia vor învăța de dimineață, părinții vor scăpa astfel de grija copiilor lăsați nesupravegheați acasă și îi pot conduce la școală chiar înainte de a pleca la serviciu. 


Modificarea programului școlar într-un singur schimb îi avantajează pe elevii care învață după amiaza și pentru că astfel vor avea mai mult timp pentru teme, dar și pentru relaxare. 


Parlamentarii nu au explicat însă, și unde se va aplica legea deoarece, sunt școli cu spații reduse, unde dintotdeauna se învață în două schimburi.


Comentează știrea

STANCULET ANI
16 octombrie 2015
DE ACORD!

Mi se pare foarte interesanta ideea cu orele de dimineata, mai ales ca la SCOALA MEA au ramas foarte putine clase de gimnaziu, datorita masurilor puse in aplicare de mine si de staff-ul meu. Spatiu se gaseste, nu e nicio problema! Facem hocus-pocus......si rezolvam. Eu sunt in stare de orice!

poate Ministerul
16 octombrie 2015
are bani sa mai construiasca niste scoli

daca au idei, macar sa se asigure ca au si cum sa le puna in aplicare. normal ca parintilor le-ar conveni asa, dar nu e chiar asa simplu, dupa cum se vede.... Doar nu se fac clase simultane, gimnaziu cu primar. Nu ne facem iluzii, asteptam legea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2978 secunde