Anunț important pentru elevii din Medgidia! Decizia aleșilor locali

129
Anunț important pentru elevii din Medgidia!  Decizia aleșilor locali - eleviimedgidia-1443595672.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați, astăzi, de la ora 17.00, la o ședință ordinară. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre care vizează diverse probleme ale municipiului. 


Astfel, aleșii locali vor aproba proiectul "Culture Unlimited" finanțat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria, în parteneriat cu Orașul Elena- Bulgaria și Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor din România, precum și aprobarea cofinanțării cu suma de 5139,50 euro cu TVA reprezentând 2,% din valoarea proiectului. Totodată, ei vor aproba și planul de ocupare a funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Medgidia. În plus, îl vor mandata pe edilul Marian Iordache să semneze actul adițional nr.3 la Acordul de parteneriat nr.51/2008 încheiat între Consiliul Local Medgidia și SC Lafarge Ciment (România) SA, precum și actul adițional nr.5 la Contractul de concesiune nr.310/2008.


De asemenea, printre alte proiecte se mai află și unul inițiat de consilierul local Ion Narcis. El a propus acordarea de premii absolvenților unităților de învățământ din municipiul Medgidia care au obținut media 10 la evaluarea națională, absolvenții clasei a VIII-a, precum și la examenul național de bacalaureat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Delegație sârbă, vizită la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.4561 secunde