Au început înscrierile pentru Școala de Iarnă

279
Au început înscrierile pentru Școala de Iarnă - auinceputinscrierile-1452014765.jpg

Articole de la același autor

Asociația Generației de Azi organizează în localitatea Rîu Sadului, județul Sibiu, în perioada 7-12 februarie, prima ediție a mult așteptatei Școli de Iarnă "Tinerii de Azi - Adulții de Mâine", care vine ca un răspuns al solicitării participanților de la Școala de Vară din 2015. Aceasta va reuni la Cabana Nora tineri, traineri și invitați speciali, pregătiți să experimenteze educația nonformală. 


Participanții primei ediții a Școlii de Iarnă vor avea parte de cursuri de dezvoltare per-sonală într-o manieră nonformală (mana-gementul conflictului, leadership și luarea deciziilor, lobby și advocacy și respon-sabilitate socială), dar și ateliere pentru dezvoltarea aptitudinilor artistice (muzică, dans, teatru, pantomimă). 


De la această Școală de Iarnă nu puteau să lipsească și discuțiile libere menite să mărească motivația participanților (susținute de modele de viață demne de urmat), toate îmbinate cu activități recreaționale de iarnă în aer liber. În cadrul acesteia, sunt disponibile 68 de locuri pentru participanți cu vârsta cuprinsă între 15-24 ani, iar taxa de participare este de 299 lei. 


Participanții la această Școală de Iarnă se vor putea înscrie prin intermediul aplicației de pe site-ul Asociației Generației de Azi, generatia deazi.org/aplicatie-scoala-de-iarna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5275 secunde