Aurelian Temișan aterizează cu un "Boeing Boeing" la Constanța

273
Aurelian Temișan aterizează cu un

Articole de la același autor



Teatrul "Elisabeta" prezintă, vineri, 7 decembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, spectacolul "Boeing Boeing", de Marc Camoletti. Regia este semnată de Șerban Puiu, iar din distribuție fac parte: Aurelian Temișan, Marius Gilea, Anca Sigărtău, Monica Davidescu/Dana Marineci, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu și Iulian Bălan. 
"Boeing Boeing" relatează povestea arhitectului Bernard, personajul principal al piesei, care este un burlac convins și un playboy veritabil. El își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. 
Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale, Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună, în același oraș, iar apoi în aceeași casă, cele trei logodnice stewardese. 
Bernard încearcă să redreseze situația implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert. Timidul Robert uită, însă, ce minciuni trebuie să spună și cui și, astfel, se iscă o înlănțuire de situații comice care vă vor face să râdeți în hohote până la finalul piesei. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6497 secunde