"Azi nu! Poate mâine!" - o comedie la care veți râde și veți plânge

264

Articole de la același autor

"Azi nu! Poate mâine!", de Andreas Petrescu, este spectacolul la care sunteți invitați, sâmbătă, 22 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. 


Piesa, a cărei regie poartă semnătura binecunoscutului Vlad Stănescu, îi are în distribuție pe Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Tania Popa și Andreas Petrescu. 


Practic, aceasta este povestea a patru actori prinși între plictiseală, blazare, înșelări, îndrăgostiri, care vor înfățișa viața exact așa cum o simte toată lumea. Organizatorii spun că "Azi nu! Poate mâine!" este un spectacol la care constănțenii vor uita în primul rând de probleme, dar și să se mai uite la ceas ori să butoneze telefonul. 


Altfel spus, va fi un spectacol la care veți râde mult, dar vă vor da și lacrimile din când în când, pentru că este vorba despre o comedie extrem de sensibilă. 


În ceea ce o privește pe Maia, ea s-a alăturat proiectului și pentru că i-a plăcut distribuția. 
"Vorbim despre o comedie adresată publicului larg, în care poate multe cupluri se vor găsi, regăsi, își vor aminti de multe, cu bune, cu rele, cu derapaje, cu lipsă de înțelepciune, cu ascunzișuri, cu speranțe, cu nădejdi, cu reveniri. Noi sperăm într-un dialog inteligent, alert, spumos, cu multe trimiteri la clișeele gândirii noastre, la stereotipiile gândirii noastre. Încercăm să recreăm o situație de viață, puteți să îi spuneți banală, tipică sau atipică, controversată cu siguranță", a declarat actrița. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1378 secunde