Bacalaureat - a crescut procentul de promovabilitate la Constanța

405
3
Bacalaureat  - a crescut procentul de promovabilitate la Constanța - bac302a315aad777-1405248837.jpg

Articole de la același autor

În urma afișării rezultatelor finale, după contestații, în cele 21 de centre de examen, la nivelul județului Constanța, s-a înregistrat o creștere a promovabilității de la 47,11% la 48,34%.

În urma reevaluării lucrărilor scri-se, din totalul de 1.940 de contestații depuse - 876 de contestații au fost admise (dacă între nota inițială și nota acordată la contestații se constată o diferență de cel puțin 0,50 puncte), iar dintre acestea, 488 de note au scăzut, 388 de note au crescut.

Anul acesta, în sesiunea iunie-iulie 2014, au fost eliminați 22 de candidați pentru fraudă sau tentativă de fraudă care au pierdut dreptul de a susține examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni. 

Comentează știrea

Patitul
12 iulie 2014
Rea vointa

Minciuna cusuta cu ata alba. Daca se pun si cei care nu s-au inscris la Bac(deci -picati), procentajul este mult,mult mai mic.

Eu
12 iulie 2014
@patitul

Nu e chiar asa! Nu s-au inscris, nu se socotesc! La scoala de soferi, daca nu te inscrii sa dai examen, inseamna ca ai picat? Nu, se cheama bani aruncati aiurea pe cursurile scolii de soferi. In cazul elevilor, statul a facut o investitie proasta finantand studiile lor. Ar trebui ca, daca nu promoveaza in doua sesiuni, sa plateasca toata scolarizarea, nu numai probele de bac! Tot auzim ca invatamantul e subfinantat, evident ca e, daca elevul care freaca menta e finantat la fel ca cel care obtine rezultate! Iar rezultatul e catastrofal: unii vor freca menta in continuare, ca nu sunt in stare de nimic, iar ceilalti pleaca din tara si nu se mai intorc. Dati afara elevii care merg la scoala pentru parada modei si socializare si, cu acelasi buget, finantati elevii care vor sa invete si scolile in care se invata. Se intreaba cineva ce va fi in tara peste 10-20 de ani, cand acesti absolventi vor fi adulti?

No name
12 iulie 2014
Care tara ?...

Pentru " Eu " Care tara neamule peste 10- 20 de ani, noi nici acum nu mai suntem stapani pe tara noastra, s-a vandut tot, pamanturile sunt cumparate de " oamenii de bine " din afara tarii, fabricile au fost taiate si vandute la fier vechi, vapoarele au fost furate - ghici ghicitoarea mea cine le-a furat ?...Tinerii cu bacu luat unde vor muncii ?...a....da...Basescu a spus ca avem nevoie de ospatari, tinichigii, mecanici auto, spalatori de masini...vai de noi ca popor, va mai aduce aminte ce-a spus Ceausescu inainte de a fii ucis ?...istoria ma va razbuna !...si iata istoria Romaniei si tara in dezastru....top 300 miliardari, si top 25 milioane sub limita subzistentei, haaa....unde traiti ?....

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Iulie 2014
Stire din Fun : Ca după Bac…
Pagina a fost generata in 1.2996 secunde