Concurs Bacul s-a picat doar prin absență

435
Bacul s-a picat doar prin absență - bac2-1307543559.jpg

Articole de la același autor

"N-aveți motiv să fiți stresați!"
a fost formula de "salut"
cu care erau primiți candidații
la prima probă a examenului de bacalaureat 2011, competențe lingvistice de comunicare orală "N-aveți motiv să fiți stresați!" a fost formula de "salut" cu care erau primiți candidații la prima probă a examenului de bacalaureat 2011, competențe lingvistice de comunicare orală în limba română. Examinați de un profesor din liceu, căruia i s-a alăturat cel de la clasă, elevul prezent la proba A n-avea niciun motiv să fie speriat de acest examen, mai ales că majoritatea profesorilor de limba română afirmă că subiectele au fost chiar mai lejere decât anul trecut. S-a promovat cu nivel satisfăcător, mediu și avansat.
În prima zi a probei, s-au prezentat la examen 2.345 de candidați, marți, 7 iunie, se prezentaseră alți 2.300, ieri fiind programată ultima serie. În total, 7.734 de candidați ar fi trebuit să susțină proba A, dar din prima zi s-a înregistrat un absenteism de 20%.
Un elev care nu se prezintă la probele orale poate participa la probele scrise, însă nu poate promova examenul de bacalaureat.
Următoarea probă, cea de evaluare a competențelor digitale, se decalează de vineri, 10 iunie. Potrivit prevederilor art. 134 din Legea privind Codul Muncii nr. 53/2003 republicată, prima și a doua zi de Rusalii (12-13 iunie 2011) sunt zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Așa încât învățământul românesc va intra într-o mică vacanță în acest week-end, proba D urmând a fi reluată marți, 14 iunie, până vineri, 17 iunie.în limba română.

Examinați de un profesor din liceu, căruia i s-a alăturat cel de la clasă, elevul prezent la proba A n-avea niciun motiv să fie speriat de acest examen, mai ales că majoritatea profesorilor de limba română afirmă că subiectele au fost chiar mai lejere decât anul trecut. S-a promovat cu nivel satisfăcător, mediu și avansat.
În prima zi a probei, s-au prezentat la examen 2.345 de candidați, marți, 7 iunie, se prezentaseră alți 2.300, ieri fiind programată ultima serie. În total, 7.734 de candidați ar fi trebuit să susțină proba A, dar din prima zi s-a înregistrat un absenteism de 20%.
Un elev care nu se prezintă la probele orale poate participa la probele scrise, însă nu poate promova examenul de bacalaureat.
Următoarea probă, cea de evaluare a competențelor digitale, se decalează de vineri, 10 iunie. Potrivit prevederilor art. 134 din Legea privind Codul Muncii nr. 53/2003 republicată, prima și a doua zi de Rusalii (12-13 iunie 2011) sunt zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Așa încât învățământul românesc va intra într-o mică vacanță în acest week-end, proba D urmând a fi reluată marți, 14 iunie, până vineri, 17 iunie.
Simona ANGHEL
r Proba D a fost decalatã ºi va începe vineri, 10 iunie
"N-aveþi motiv sã fiþi stresaþi!" a fost formula de "salut" cu care erau primiþi candidaþii la prima probã a examenului de bacalaureat 2011, competenþe lingvistice de comunicare oralã în limba românã. Examinaþi de un profesor din liceu, cãruia i s-a alãturat cel de la clasã, elevul prezent la proba A n-avea niciun motiv sã fie speriat de acest examen, mai ales cã majoritatea profesorilor de limba românã afirmã cã subiectele au fost chiar mai lejere decât anul trecut. S-a promovat cu nivel satisfãcãtor, mediu ºi avansat. În prima zi a probei, s-au prezentat la examen 2.345 de candidaþi, marþi, 7 iunie, se prezentaserã alþi 2.300, ieri fiind programatã ultima serie. În total, 7.734 de candidaþi ar fi trebuit sã susþinã proba A, dar din prima zi s-a înregistrat un absenteism de 20%. Un elev care nu se prezintã la probele orale poate participa la probele scrise, însã nu poate promova examenul de bacalaureat. Urmãtoarea probã, cea de evaluare a competenþelor digitale, se decaleazã de vineri, 10 iunie. Potrivit prevederilor art. 134 din Legea privind Codul Muncii nr. 53/2003 republicatã, prima ºi a doua zi de Rusalii (12-13 iunie 2011) sunt zile de sãrbãtoare legalã în care nu se lucreazã. Aºa încât învãþãmântul românesc va intra într-o micã vacanþã în acest week-end, proba D urmând a fi reluatã marþi, 14 iunie, pânã vineri, 17 iunie. Simona ANGHEL r Proba D a fost decalatã ºi va începe vineri, 10 iunie
r Proba D a fost decalatã ºi va începe vineri, 10 iunier Proba D a fost decalatã ºi va începe vineri, 10 iunie


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5458 secunde