Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța anunță programul de vară al instituției

298
Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța anunță programul de vară al instituției - program-biblioteca-1688124774.jpeg

Articole de la același autor

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța transmite programul săptămânal cu publicul al instituției care va intra în vigoare începând cu data de 3 iulie.

Astfel, programul cu publicul al Bibliotecii Județene Constanța va fi următorul: luni, în intervalul orar 8:00-16:00, vor fi deschise punctele de informare comunitară și de informare bibliografică, iar între orele 13:00 și 20:00, vor fi deschise punctele de lucru pentru înscrieri, săli de lectură, referințe generale, secția de Împrumut pentru copii, Secția de Împrumut pentru adulți, Mediatecă, Ludotecă și Centrul de Internet pentru Public; marți, joi și vineri, în intervalul orar 8:00-16:00, vor fi disponibile informarea comunitară, informarea bibliografică, înscrieri, săli de lectură, referințe generale, secția de Împrumut pentru copii și cea pentru adulți, Mediatecă, Ludotecă și Centrul de Internet pentru Public; miercuri, între orele 8:00 și 16:00, vor fi deschise punctele de informare comunitară și informare bibliografică, iar în intervalul 12:00-20:00, vor fi disponibile înscrieri, săli de lectură, referințe generale, secția de Împrumut pentru copii, Secția de Împrumut pentru adulți, Mediatecă, Ludotecă și Centrul de Internet pentru Public. În zilele de sâmbătă și duminică, instituția va fi închisă publicului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6642 secunde