SURPRIZĂ, fără precedent, la evaluarea anuală a managerilor instituțiilor de cultură constănțene

2026
1
SURPRIZĂ, fără precedent, la evaluarea anuală a managerilor instituțiilor de cultură constănțene - directori-de-10-1680595645.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 4 aprilie, Consiliul Județean Constanța a făcut public și ultimul rezultat al evaluării manageriale a directorului Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța, Aurel-Constantin  Mototolea, nota finală fiind 10.

De altfel, toți cei cinci directori au obținut nota maximă la ambele probe: analiza raportului anual de activitate și susținerea interviului, performanță fără precedent.

Așadar, cultura constănțeană se bucură de un management de excelență, în persoana directorilor Aurel-Constantin Mototolea (Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța), Aurel Palade (Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”), Angelo Mitchievici (Biblioteca Județeană „I.N. Roman”), Lelia-Carolina Rus Pîrvan (Muzeul de Artă) și Erwin Șimșensohn (Teatrul de Stat). 

Comentează știrea

Constantean
4 aprilie 2023
Din alt film

Felicitari domnului Mitchievici ptr faptul ca, la biblioteca judeteana Constanta lanseaza carti ale unor scriitori din orasul natal, Craiova in timp ce oamenii legati de istoria Constantei sunt complet uitati!

Pagina a fost generata in 1.2324 secunde