"Bijou and Stuff @Ovidius" organizat de liceeni

196
Pentru a treia oară, elevii Liceului Teoretic "Ovidius" Constanța au organizat târgul hand-made "Bijou and Stuff @Ovidius". 

Organizat de Consiliul Elevilor din Liceul Teoretic "Ovidius", evenimentul are drept scop pregătirea sărbătorii de 1 Martie, prin promovarea artiștilor hand-made talentați și a tinerilor din liceele constănțene, precum și promovarea spiritului antreprenorial în rândul liceenilor. La târg au fost expuse bijuterii, decorațiuni, mărțișoare, felicitări, obiecte decorative etc. 

Responsabilul organizator, vicepreședinte al Consiliului Școlar al Elevilor Liceului Teoretic "Ovidius" Constanța, Irina Ioana Donici, declara: "Este a treia ediție a acestui târg și ne bucuram să vedem că de această dată au răspuns invitației noastre și mai mulți artiști hand-made din Constanța. Alături de ei au participat însă și colegii noștri, mulți dintre expozanți fiind elevi la gimnaziu. Toate obiectele prezentate reflectă creativitatea și originalitatea artiștilor, mai mici sau mai mari și ne duc cu gândul la primăvara care urmează".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Noi premii pentru liceenii de la "Ovidius"
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ei sunt olimpicii medaliați ai Constanței
Vineri, 19 Octombrie 2012
Stire din Sănătate : Caz de TBC la Liceul "Ovidius"
Pagina a fost generata in 0.7321 secunde