Caravana #FREEDOMTOUR ajunge la Universitatea "Ovidius"

354
Caravana #FREEDOMTOUR ajunge la Universitatea

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 14, Ambasada SUA și Asociația eLiberare, București, prin Centrul American Corner din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, organizează o acțiune cu privire la prevenirea traficului de persoane și a exploatării sexuale în România. Ioana Săndescu, Project Manager în cadrul asociației eLiberare organizează #FREEDOMTOUR, o călătorie în jurul României.


Caravana #FREEDOMTOUR va călători în 16 orașe din România, cumulând 896 ore de călătorie - o oră pentru fiecare victimă a traficului de persoane identificată în anul 2013 în România, pentru a duce mai departe mesajul de prevenire și conștientizare asupra pericolului traficului de persoane - sclavia erei moderne. Turul a început la data de 11 septembrie și se va încheia sâmbătă, 18 octombrie 2014, cu prilejul Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane.


Motivul care a stat la baza proiectului demarat de asociația eLiberare este necesitatea implicării societății civile. Organizația dorește să creeze un precedent pozitiv prin care să inspire oamenii la acțiune în propriile comunități. România se bucură de sprijinul autorităților în lupta împotriva traficului de persoane, însă reprezentanții societății civile recunosc nevoia unei mișcări sociale împotriva sclaviei moderne. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : SCANDAL la Universitatea Ovidius
Pagina a fost generata in 0.4125 secunde