Care au fost temele primei întâlniri a ISJ Constanța cu directorii

564
Care au fost temele primei întâlniri a ISJ Constanța cu directorii - isj-1632685209.jpg
Astăzi, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a organizat prima ședință din seria de întâlniri cu managerii școlari, cu scopul organizării eficiente a activității curente în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța.

Conform informațiilor oferite pe pagina de Facebook a ISJ Constanța, temele abordate au fost:

• actualizarea bazelor de date cu elevii și cadrele didactice de la nivelul județului;

• precizări privind susținerea gradelor didactice în acest an școlar;

• reactualizarea numărului de membri ai Consiliilor de Administrație din cadrul unităților de învățământ, conform legislației în vigoare;

• discuții premergătoare organizării simulărilor pentru examenele naționale;

• aplicarea procedurală corectă a Ordinului comun al Ministerului Educației nr. 5196/3.09.2021 și Ministerului Sănătății nr. 1756/3.09.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2;

• organizarea Săptămânii Europene a Sportului, perioada 22-25.09.2021;

• asigurarea suportului legal cu privire la organizarea concursului/testării la nivel de unitate de învățământ preuniversitar pentru posturile și catedrele rămase neocupate după data de 13.09.2021.

Pe tot parcursul întâlnirii mesajul inspectorului școlar general, prof. Sorin Mihai, adresat managerilor școlari, a fost acela de aplicare corectă a prevederilor legislative în desfășurarea activității curente, precum și de gestionare responsabilă a bazelor de date cu elevii și cadrele didactice de la nivelul județului Constanța.

Mâine, 23.09.2021, în aceeași locație, va avea loc a doua ședință din această serie, cu participarea instituțiilor școlare din alte patru sectoare stabilite la începutul acestui an școlar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6284 secunde