Care sunt spectacolele săptămânii la Teatrul de copii

224
Care sunt spectacolele săptămânii la Teatrul de copii - teatruldecopii-1349626536.jpg
Și săptămâna aceasta, spectacolele se țin lanț la Teatrului de copii și tineret.


Marți, de la ora 10:30, începe "Capra cu trei iezi", o variantă mai amuzantă și mai puțin înfricoșătoare, în regia lui Gabriel Apostol, scenariul Cristian Pepino, scenografia Daniela Drăgulescu, muzica Dan Bălan. 

Miercuri este programat spectacolul "Frumoasa și bestia", în regia lui Bogdan Drăgulescu, coregrafia Geta Violeta Rădvan, scenografia Daniela Drăgulescu, pe muzica lui Liviu Prossi. 

Joi, tot de la ora 10:30, se va ține spectacolul "Anotimpuri cu povești", un alt spectacol interactiv în care fiecare copil află că fiecare anotimp are "farmecul lui sfânt". 

Vineri, de la ora 10:30, este programat spectacolul "O călătorie cu surprize", regia Aneta Forna Christu, pe muzica lui Liviu Manolache. Spectacolul care transformă toată sala într-o scenă unde un geamantan vechi îl inspiră pe actor să devină magician. După cum povestesc realizatorii, cu ajutorul unei formule magice oferită chiar de spectatorii prezenți, pornește o călătorie plină de surprize în minunata lume a fanteziei. 

Duminică se reia piesa programată și la început de săptămână, "Capra cu trei iezi", însă reprezentația va începe la ora 11:00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2967 secunde