Carnavalul copiilor s-a transformat în sărbătoarea Mangaliei

156
Carnavalul copiilor s-a transformat în sărbătoarea Mangaliei - carnavalmangalia-1402939628.jpg

Articole de la același autor

Mii de copii, școlari și preșcolari din Mangalia au fost prezenți la Car-navalul dedicat exclusiv copiilor orașului, ajuns la cea de-a doua ediție.

Ca și în anul precedent, preșcolarii și școlarii participanți la carnaval s-au organizat în două coloane, sub atenta supraveghere a cadrelor didactice și a părinților implicați în acțiune.

Una din caravanele copiilor s-a deplasat de la sensul giratoriu către centrul Mangaliei, în timp ce altă caravană a pornit dinspre Piața Sud spre Casa de Cultură, punctul final al evenimentului. Pe tot traseul parcurs de copii, fiecare unitate școlară implicată a avut ca antemergător câte o mascotă uriașă, îmbrăcată în haine de aceeași culoare cu cea a școlilor și grădinițelor pe care le reprezenta. Acompaniați de muzică și zgomotul specific al fluierelor, cei peste 2.000 de copii prezenți la paradă au defilat pe străzile orașului, până în Piața Republicii. Caravanele copiilor au concurat, atât pe traseu, cât și în centrul localității. Aici, fiecare clasă participantă a urcat pe scena din fața Casei de Cultură, unde și-a etalat costumele de carnaval realizate cu multă imaginație și creativitate, de către părinți și cadrele didactice. Atmosfera de pe scenă a fost întreținută de mai mulți clovni și animatori, spre bucuria tuturor celor aflați la eveniment. Fiecare copil participant la carnaval a primit, în cadrul festivității, cadouri cu jucării și dulciuri, iar cadrele didactice flori. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Iunie 2014
Stire din Politică-Administrație : Repartiții de locuințe, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4927 secunde