Tinerii liberali au oferit cărți și baloane copiilor din Constanța

121
Tinerii liberali au oferit cărți  și baloane copiilor din Constanța - tineriiliberaliauoferitpnl2-1402934814.jpg

Articole de la același autor

Tineretul Național Liberal Constanța a continuat la sfârșitul săptămânii care s-a încheiat seria de acțiuni dedicate celor mici sub sloganul "Cunoaște-ți Comunitatea - Luna Copii-or". Astfel, peste 200 de cărți și baloane au fost împărțite de către tinerii liberali copiilor din cartierul Tomis II. Activitatea a fost bine primită atât de micuți, cât și de părinții acestora, care s-au arătat surprinși de darul primit.

"Trebuie să recunosc că activitățile pentru comunitate nu sunt chiar atât de cunoscute constănțenilor, poate doar în campaniile electorale. Tinerii care au vorbit cu noi ne-au surprins prin gest și bun simț. Poate Constanța mai are totuși o speranță", a spus Mirela Diaconu, o mămică în vârstă de 34 de ani.

Și locuitorii cartierului Tomis Nord au beneficiat de implicarea tinerilor liberali în acțiuni pentru comunitate, pentru că, la fel ca săptămâna trecută, a venit rândul unui alt grup de copii să fie plimbați pentru prima dată cu Telegondola.

"Pentru noi este o plăcere să facem activități cu copiii. Mai ales acum, când este și frumos afară și toată lumea simte în aer mirosul de vacanță. Ne propunem să fim foarte activi vara aceasta pentru locuitorii județului Constanța chiar dacă se încheie luna copiilor", a spus Aida Dumbravă, membru al organizației TNL Tomis II.

Cum suntem abia la jumătatea lunii iunie, și vara se anunță lungă și călduroasa, constănțenii vor avea parte de multe evenimente organizate de TNL atât pentru copii, cât și pentru adulți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3633 secunde