Crin Antonescu ar putea fi inclus în sondajele pentru stabilirea candidatului la prezidențiale

131
Crin Antonescu ar putea fi inclus în sondajele pentru stabilirea candidatului la prezidențiale - crinantonescuarputeafiinclusnl2-1402935046.jpg

Articole de la același autor

O serie de lideri ai PNL, vicepreședinți sau lideri de organizații, susțin includerea lui Crin Antonescu, alături de Klaus Iohannis, în cercetările sociologice care vor fi realizate împreună cu PDL pentru stabilirea candidatului comun pentru prezidențiale.

Unii liberali susțin că ar fi o greșeală strategică ca PNL să excludă posibilitatea ca Antonescu să candideze în cele din urmă la alegerile prezidențiale, motiv pentru care cercetările sociologice realizate de PNL și PDL ar trebui să includă analize și asupra fostului lider PNL.

"Încă nu știm în ce măsură Klaus Iohannis va confirma în preferințele electorale și cum se va adapta în noua sa poziție. Nu știm nici cum receptează oamenii modul în care el comunică public, dacă expunerea sa din ultima vreme l-a adus pe plus, sau pe minus", a susținut unul dintre vicepreședinții PNL. El a explicat că liberalii trebuie să aibă în vedere posibilitatea de a schimba candidatul la alegerile prezidențiale, chiar și în ultimul moment. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.522 secunde