Carte și ceai la Librăria Cărturești Constanța

334
l Sâmbătă, 14 noiembrie, ora 18:00, la Librăria Cărturești din CityPark Mall va avea loc lansarea volumului "Perviliu", de Andrei Chiru.
Un roman hilar mizantropic. Un contabil la Direcția Regională a Poștelor, viitor tătic. Închis într-un univers intens birocratizat. O lume pestriță și în același timp ternă tinde să explodeze. E de ajuns un impuls exterior ca cele două stări distincte să conflueze. Și ea va naște… "Atunci când chin și durere nu vor mai fi suficiente, se va fo-losi alfabetul meu, mult mai detaliat și mai complex. Când sensurile cuvintelor "iubire", "tandrețe", "mulțumire" vor dispărea, individul învrăjbit, speriat, slăbit psihic și dezorientat, va fi învins", spune Andrei Chiru.
l Duminică, 15 noiembrie, ora 18, Cărturești Constanța face o invitație la ceai, alături de doi pasionați ai acestei licori binefăcătoare: Cornel Pasăre și Cristian Popa. O prezentare a istoriei ceaiului în China și Japonia, o demonstrație de preparare și servire a ceaiului, urmate, firește, de degustare de ceaiuri chinezești și japoneze, vor da aroma unei seri de duminică dintre cele mai plăcute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1589 secunde