Casa Corpului Didactic invită profesorii la curs

365
Casa Corpului Didactic invită profesorii la curs - casacorpuluididactic-1446397365.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, Casa Corpului Didactic Constanța, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Județeană, pune la dispoziția cadrelor didactice cursul "Educație pentru Sănătate", susținut de dr. Lotița Popescu, master european în Promovarea Sănătății și Educație pentru Sănătate și coordonator al Programului Județean EPS. 


În orarul unora dintre elevi, de-a lungul întregului ciclu de școlarizare, se poate regăsi ora de Educație pentru sănătate, ca opțional. "Cursul își propune să prezinte o nouă viziune despre sănătate și un stil aparte de abordare. Acest curs prezintă sănătatea din punct de vedere holistic și își propune să ajute la abordarea la clasă a temelor specifice", a precizat dr. Lotița Popescu. 


Cei care au participat deja la curs, de-a lungul timpului, au afirmat, în chestionarele de evaluare a impactului cursului, că au primit informație actualizată și "de la sursă" și mai ales tehnici și metode specifice de predare. Cadrele didactice care sunt interesate de participarea la curs sunt invitate să se înscrie direct, la sediul CCD sau online, pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanța/Casa Corpului Didactic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Începe sezonul concursurilor pentru elevi
Pagina a fost generata in 1.2789 secunde