Casa Corpului Didactic organizează curs de inspector resurse umane

298
1
Casa Corpului Didactic organizează curs de inspector resurse umane - casacorpuluididactic-1642673714.jpg
Personalul didactic și didactic auxiliar (secretar, contabil etc), precum și alte categorii de angajați, studenți, etc. se pot înscrie la cursul de specializare Inspector/ Referent Resurse Umane, cod C.O.R 333304, organizat de Casa Corpului Didactic Constanța în colaborare cu Asociația C.N.F. Transilvania, furnizor de formare profesională, autorizat de Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei, Ministerul Educației și Cercetării, prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

Tematica cursului, printre altele, cuprinde: Întocmirea, redactarea şi gestionarea documentelor de evidență a personalului – REVISAL; întocmirea dosarului de pensionare; oferirea informațiilor privind problemele de personal; administrarea bazei de date de evidență a personalului.

În urma examenului de absolvire cursanții vor primi certificate de absolvire autorizate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecției Sociale şi Ministerul Educației. Acestea vor fi însoțite de un supliment descriptiv menționând competențele dobândite în cadrul cursului. Aceste certificate se pot opera în cartea de muncă electronică (REVISAL) și sunt recunoscute internațional prin aplicarea Apostilei de la Haga.

Tarif 500 Ron (cursul poate fi achitat și de către școală prin completarea documentelor anexate anunțului).

Durata programului de formare profesionala: 1 (una) lună.

Prima întâlnire va avea loc în momentul formării grupei!

Comentează știrea

Marin Ionel
21 ianuarie 2022
Curs inspector resurse umane

Cele mai bune cursuri sunt cele dela Eurodeal, detalii gasiti aici https://cursuridecalificare.ro/curs-inspector-resurse-umane-online-acreditat-ministerul-muncii.php

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4641 secunde