Cupa României la volei feminin

Un set a făcut diferenţa! CS Medgidia a ratat calificarea în Final Four

152
Un set a făcut diferenţa! CS Medgidia a ratat calificarea în Final Four - 1-1642673743.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia a ratat şansa de a se califica, în premieră, în Final Four-ul Cupei României, după ce a fost învinsă, cu scorul de 0-3, de CS Rapid Bucureşti, într-o partidă disputată la Sala „Rapid” din capitală, contând pentru manşa retur a fazei a doua.

Jucătoarele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began nu au prins deloc o zi bună, cele mai multe erori fiind comise la preluare. Fără forţă în atac şi cu un blocaj insuficient de productiv la fileu, constănţencele şi-au găsit cu greu echilibrul într-un meci început cu stângul.

Rapidul a simţit că Medgidiei îi lipseşte constanţa în joc şi a profitat din plin, adjudecându-şi la pas primul set, cu 25-18. Simţind că pot pierde o calificarea la un moment dat părea ca şi realizată, dobrogencele au mai ridicat nivelul în seturile doi şi trei, dar tot „feroviarele” au avut câştig de cauză de fiecare dată, 25-21, respectiv 25-23.

Cum, în meciul tur, disputat la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului, chiar de Ziua Naţională, CS Medgidia câştigase cu 3-1, Rapidul, care se impusese (3-0) recent şi în meciul de campionat, este cea care accede în semifinalele Cupei României.

Pentru fetele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began, urmează meciul cu CSM Târgovişte, programat sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 18.30, pe teren propriu, în cadrul etapei a 13-a a Diviziei A1.

XXX

Celelalte echipe calificate în Final Four-ul Cupei României la volei feminin, ediţia 2021/2022, sunt CSM Târgovişte, CSM Volei Alba Blaj şi, în premieră, CSO Voluntari.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5939 secunde