Ce artiști celebri vor urca pe scena Casei de Cultură din Constanța

455
Ce artiști celebri vor urca pe scena Casei de Cultură din Constanța - ceartistiromani-1393612380.jpg

Articole de la același autor

Maratonul spectacolelor lunii martie pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța debutează duminică, 2 martie, de la ora 19, cu o comedie scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu - "Triunghiul femeilor". În distribuție, alături de regizoare, vor mai fi Tania Popa, Viviana Alivizache.
Spectatorii constănțeni sunt așteptați să vizioneze o comedie ce are în centrul atenției trei doamne elegante și misterioase, care au o întâlnire enigmatică, într-un salon ciudat, la ora șapte. Nu știu unde se află, de cine sunt așteptate și care șapte, dimineața sau seara, toate trei. Și când se întâlnesc trei femei bănuiți ce urmează: intrigi, minciuni, adevăruri, discuții pro și contra. Prețul unui bilet este de 50 lei.
l Marți, 4 martie, de la ora 19, concertul lui Nicu Alifantis "Mozaic" aduce cel mai proaspăt album al acestui artist român. Prețul unui bilet este 50 și 70 lei.
l Nu ratați un eveniment artistic impresionant, cu invitați pe măsură, numere de magie și costume excepționale, programat luni, 10 martie, de la ora 19,30. Concertul Loredana "MAGIC" va oferi o incursiune muzicală de aproape trei ore prin cariera fabuloasă a unei artiste complexe și totale, care abordează toate genurile muzicale cu aceeași strălucire incomparabilă. Playlist-ul concertelor va conține cele mai mari hituri ale Loredanei, inclusiv noul single "Lumea ta", interpretat împreună cu Carla’s Dreams și lansat la sfârșitul lunii decembrie. Prețul unui bilet este cuprins între 80, 100 și 150 lei.
l Luni, 17 martie, de la ora 19, Teatrul Clasic de Operă și Balet Kiev prezintă splendida poveste "Lacul Lebedelor" de Ceaikovski, având-o ca prim solistă pe artista emerita a Operei Naționale Kiev - Ecaterina Alaeva. Prețul unui bilet este 70 și 90 lei.
l Sâmbătă, 22 martie, de la ora 19, într-un concert serenadă, FUEGO își dorește să-l readucă pe Dan Spătaru acolo unde ii este locul, în sufletul românilor. Cel supranumit "regele aplauzelor" va fi prezentat, prin muzică, de către cel care îi calcă pe urme, fiind un artist la fel de îndrăgit. Prețul unui bilet este între 40 și 50 lei.
l Luni, 24 martie, de la ora 19, co-media "Quartet" de Ronald Harwood, în regia lui Dan Tudor, aduce pe scena casei de cultură numele celebre precum Adela Mărculescu, Costel Constantin, Florina Cercel și Damian Crâșmaru. Prețul unui bilet este între 70 și 90 lei.
l Marți, 25 martie, Teatrul de Comedie București prezintă spectacolul "Pescărușul" de A.P. Cehov, un maraton de două ore și 40 de minute (cu pauză) ce îi va avea în distribuție pe Emilia Popescu, Ștefan Bănică, Vladimir Găitan, Carmen Tănase, Florin Dobrovici, Gheorghe Dănilă, Mirela Oprișor, Dragoș Huluba, Alexandru Pavel, Anca Dumitra, George Grigore și Rădiță Roșu. Prețul unui bilet este 80 și 100 lei.
l Luni, 31 martie, de la ora 19, Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric" prezintă "Suflet Românesc", în scenariul și regia maestrului Dan Puric, care revine în lumina reflectoarelor cu aceeași forță și aceeași subtilitate binecunoscută. O izbucnire de revoltă, umor și speranță. O metaforă care ridică omul românesc din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvălui o perspectivă mistică asupra istoriei, de natură să-l facă să renască. Prețul unui bilet este de 80 și 90 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Horațiu Mălăele revine cu "Măscăriciul"
Pagina a fost generata in 0.5162 secunde