"One-woman-show", cu actrița Mirela Pană

170

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 21, la hotel IAKI, în Piano Bar, actrița Mirela Pană va susține un "one-woman-show", special scris pentru ea de dramaturgul Cornel Udrea, "A fi la timpul petrecut". Este un spectacol de teatru, dramatic, dar care include și momente de dans și muzică, show-ul având premiera la Cluj, în anul 2003. 
"A fi la timpul petrecut" aduce în centrul atenției o actriță care își retrăiește, în singurătate, amintirile frumoase, succesul din cariera artistică, însă în viața căreia apare un moment de cumpănă profesională, la care se adaugă alte probleme - sărăcie, boală, obscuritate, singurătate. Toate aceste aspecte se transformă într-o adevărată dramă personală atunci când doctorul o anunță că suferă de o boală incurabilă.
Primul impuls este acela de a se sinucide, dar când decide să facă acest lucru, sună telefonul și este anunțată că analizele au fost greșite. Finalul spectacolului este tragi-comic, artista rămânând ancorată în amintirile ei frumoase și continuându-și aceeași existență monotonă. 
Spectacolul susținut de Mirela Pană s-a bucurat de un succes remarcabil, atât în țară, cât și peste hotare. Astfel, în anul 2005, show-ul prezentat de actrița constănțeancă la Festivalul de Dramă de la Stockholm-Suedia, a fost premiat pentru text. De ase-menea, piesa a fost jucată și la alte festivaluri din străinătate, cum ar fi în Anglia și Grecia.
De asemenea, același spec-tacol i-a adus Mirelei Pană, în 2004, în cadrul Premiilor "Amba-sador" de la Târgu-Mureș, distinc-ția de "Cea mai bună actriță". Până acum, show-ul a fost prezentat în numeroase orașe din țară, printre care: Cluj, Târgu-Mureș, Galați, Craiova. 
Prețul unui bilet este 30 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Horațiu Mălăele revine cu "Măscăriciul"
Pagina a fost generata in 0.7938 secunde