"Ce ne spunem când nu ne vorbim", în Constanța

553

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 19.00, la Cafe d’Art Scena, avem întâlnire cu distribuția și regia de excepție din piesa "Dragostea durează 3 ani", în spectacolul "Ce ne spunem când nu ne vorbim". Vorbim de o poveste conflictuală între rațiune și inimă, și despre șase scene cu șase variante de a înșela în cuplu.
"Este o piesă spectaculoasă, ce poate fi digerată și de cel mai «intoxicat» om în ale glumelor. Nu ai cum să nu te amuzi dacă vezi punerea în scenă a umorului fin al personajelor. Piesa stă sub lupa regizorală a scriitoarei Chris Simion", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ramona Leonida, organizatorul evenimentului.
Ce avem în mintea noastră coincide foarte rar, să nu zicem întâmplător, cu ceea ce spunem sau cu ceea ce facem. De cele mai multe ori, mintea nu trăiește în acord cu sufletul. De parcă am trăi permanent cu o a doua persoană în noi înșine. Spectacolul din mintea noastră este al doilea volum al romanului "Ce ne spunem când nu ne vorbim".
"Evenimentele culturale care la București sunt prezente din abundență trebuiau aduse neapărat și la Constanța. Cultura este o artă, iar arta poate fi înțeleasă numai prin cunoaștere. Să începem să cunoaștem adevărata valoare a teatrului", spune Ramona Leonida.
"Această piesă de teatru reprezintă o continuare a spectacolului «Dragostea durează 3 ani» și se bucură de aceeași distribuție: Cristi Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir, Gabriela Iacob, iar decorul este semnat de Adina Mastalier", a mai adăugat organizatorul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0734 secunde