Cele mai amuzante perle de la sesiunea a doua a Bacalaureatului

148
Cele mai amuzante perle de la sesiunea a doua a Bacalaureatului - bacprobaa1713711954891377068437-1377534524.jpg

Articole recomandate

Primul subiect la proba de Română, de astăzi, la sesiunea "picaților la Bac" a fost un text din Slavici, respectiv din nuvela "Budulea Taichii" de Ioan Slavici, Puțini dintre candidați au știut să pronunțe acest nume. Personajului i-au spus în toate felurile: Bădălău, Tăileu, Bulucea, Pudulea, Teleleu, scrie click.ro. 


"Am avut ceva ce nici nu știu cum se cheamă, Bădi Tăileu, nu știu. Apoi am avut ceva despre importanța comunicării în munca de echipă și două personaje dintr-o comedie studiată. A fost greu", a spus Alina, la ieșirea de la proba de luni, citată de Mediafax. 


"Am venit la noroc. La comedie, am scris doar titlul «O scrisoare pierdură», atât", s-a lăudat Iulian, la ieșirea din centrul de examen organizat la Colegiul "Spiru Haret". Cerința era să caracterizeze două personaje aflate în conflict, dintr-o comedie.


"Nu am știut nimic. A fost nasol rău. Am auzit că era o comedie, ceva cu o scrisoare, dar nu știam pe nimeni", spune un altul râzând.


Alte două tinere au ieșit din școală foarte supărate: "Ce personaje din comedie? Ce comedie? Și celelălat, Slavici. Nu am știut nimic." 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Începe sesiunea a doua de Bacalaureat
Miercuri, 14 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Gala premiilor la Târgul GAUDEAMUS
Pagina a fost generata in 0.6151 secunde