Cinci primari nu știu cum vor încălzi școlile constănțene

715
Cinci primari nu știu cum vor încălzi școlile constănțene - ad0e54281f5a23cf8d1120dadd57a727.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la prima conferință de presă de la învestirea actualului inspector școlar general prof. Elena Buhaiev, am făcut cunoștință cu cele două inspectoare adjuncte. Maria Sorescu, care a părăsit, momentan, catedra de biologie a Liceului Teoretic "Traian", a mai lucrat în ISJ în anul 2006, la compartimentul managementul resurselor umane. Vianora Avădanei, de la catedra de fizică a Liceului Teoretic "Callatis", a fost lider sindical, șef de catedră și director adjunct la această instituție. De asemenea, am aflat că noul director al Casei Corpului Didactic, prof. Andreea Artagea, este profesor titular de limba română la Liceul "George Călinescu" și a mai ocupat această funcție în perioada 2006-2007.
Unul dintre punctele principale pe ordinea de zi l-a constituit stadiul aprovizionării cu combustibil solid sau lichid a unităților școlare, la ora actuală, Băneasa, Adamclisi, Amzacea, Saraiu și Târgușor fiind cele cinci comune ale căror edili s-au declarat în imposibilitatea de a oferi un minim de încălzire copiilor din școlile pe care le au în administrare. "Unii au spus că nu au, deocamdată, bani și nu au motivat absolut nimic, dar vom găsi cu certitudine o variantă pentru rezolvarea acestor cazuri", a afirmat inspector general Buhaiev.
Cu probleme de același gen se confruntă și primăriile din Aliman, Castelu, Ion Corvin și Pecineaga, dar acestea și-au luat angajamentul că vor rezolva această situație în timp util, fiind făcute deja demersurile pentru achiziționare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 26 Octombrie 2009
Stire din Cultură-Educație : "Ovidius" și-a schimbat look-ul
Pagina a fost generata in 1.9794 secunde