Cine a câștigat Trofeul Festivalului "Top 10 Kids Ovidiu"

281

Articole de la același autor

 La doar o săptămână după ce o altă competiție pe note muzicale a fost cap de afiș în cadrul sărbătorii "Zilele orașului Ovidiu", respectiv Festivalul Cântecului Popular "Elena Roizen", orașul Ovidiu a fost gazda primei ediții a Festivalului de muzică pentru copii "Top 10 Kids Ovidiu", organizat de Primăria Orașului Ovidiu, în colaborare cu Centrul Cultural din localitate. 


După trei zile de concurs, juriul, condus de compozitorul vasluian Claudiu Bulete, a oferit 29 de premii. 


11 distincții le-au revenit celor care au urcat pe primele trei locuri ale clasamentului la fiecare dintre cele trei secțiuni de vârstă: categoria de vârstă A (5-9 ani), categoria B (10-12 ani) și categoria de vârstă C (13-15 ani). Alte 18 diplome au reprezentat distincții speciale. 


Marele Trofeu al primei ediții a festivalului a fost adjudecat de Andreea Cristina Dragu, din Constanța, cupă pe care a primit-o chiar din mâinile primarului orașului Ovidiu, George Scupra, iar Mădălina Gorțan, din Ovidiu, și-a ad-judecat un alt premiu important - Trofeul Local Ovidiu, care i-a fost oferit de compozitorul Horia Moculescu. 


La categoria de vârstă A, pe primul loc s-a clasat David Burlacu, locul secund i-a revenit Dianei Damian, iar premiul al III-lea a fost adjudecat de Florentina Gârțu. La Categoria B, Roberta Dobrotă a obținut lo-cul I, cu cel de-al doilea premiu a fost onorată Daria Yasemine Oprea, iar Mara Suditu, din Onești, a ur-cat pe cea de-a treia treaptă a podiumului, în timp la cea de-a treia categorie de vârstă, 13-15 ani, Erica Isac a primit premiul I, Gabriela Munteanu a obținut cel de-al doilea loc, iar premiul III a fost câștigat de Antonela Dima, din Călărași. 


La acest festival, au participat 60 de copii din întreaga țară, dintre care 30 din județul Constanța, iar 12 din orașul Ovidiu, selectați pe criterii de performanță și palmares muzical. Premiile au fost oferite de Primăria și Consiliul Local Ovidiu. Marele trofeu al Festivalului Top 10 Kids a fost de 1.000 de lei, iar primele trei locuri au fost premiate cu 500 de lei, 400 de lei, respectiv 300 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6796 secunde