Cine este exportatorul mondial de inteligență de la Constanța?

679
Cine este exportatorul mondial de inteligență de la Constanța? - bararu1319645972-1319668494.jpg

Articole de la același autor

Ion Băraru a fost declarat "Profesorul anului" de către UPC Ro-mânia, dar pe mentorul a generații și generații de genii greu îl mai poate impresiona un asemenea titlu. Sincer, am crezut de anul trecut că va fi declarat, dar nu și-a depus dosarul și premiul a fost câștigat de o colegă de catedră de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", respectiv prof. Sanda Oprea, de asemenea un cadru didactic dedicat, cu rezultate notabile. De altfel, ieri, la festivitate, prof. Vasile Nicoară, directorul Colegiului "Mircea", declara că "avem cea mai bună catedră de fizică din România".
Despre premiile, performanțele și viața dedicată cercetării, prof. Băraru ne-a oferit ocazia să consemnăm în nenumărate rânduri, pentru că, așa cum afirmă, a avut parte de elevi de calitate, motivați să facă lucruri frumoase. Din 2004 încoace, pe firmamentul concursurilor NASA, Constanța este prezentă în fiecare an, cu zeci de premii și mențiuni, premiul cel mare reve-nind constant unui echipaj antrenat de prof. Ion Băraru. Motiv pentru care, de trei ani, a fost delegat de Agenția Spațială Americană să coordoneze activitatea concursurilor NASA în Europa de Est.
Foarte frumos și succint, directorul CNMB a declarat: "A-l avea ca profesor pe Ion Băraru, care a terminat în urmă cu 41 de ani Colegiul Mircea, înseamnă să ai ga-ranția unei școli de calitate".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ce vedete vin la Balul Bobocilor?
Pagina a fost generata in 1.5863 secunde