Cine este șef de promoție la Universitatea Maritimă

635
Cine este  șef de promoție la Universitatea Maritimă - umc3-1531663140.jpg

Articole de la același autor

 Anul trecut, Universitatea Maritimă din Constanța (UMC) se mândrea cu Adriana Bordaș, o tânără în vârstă de numai 23 de ani, care a ieșit șefă de promoție, cu media generală 9.67. Ei bine, anul acesta, tot o fată a reușit să iasă prima.

Potrivit reprezentanților UMC, Sabrina Nicoleta Nistoroiu este șefă de promoție la programul de studii universitare de licență cu predare în limba română, obținând media generală a anilor de studiu 9.48. La programul de studii universitare de licență cu predare în limba engleză, colegul său Python Ndekou Thalefack Brice a obținut media generală a anilor de studiu 9.93.

Profesorii spun că anul acesta au finalizat studiile 328 de studenți români și 125 de studenți nigerieni. Referitor la examenul de licență, universitatea a organizat în acest an examenul de licență invitând în comisiile de susținere reprezentanți ai instituțiilor beneficiare. Prin participarea acestora în comisiile de susținere a examenelor de licență, s-a reușit validarea rezultatelor obținute de către absolvenți și s-a marcat o zi a porților academice deschise pentru întreaga structură de instituții beneficiare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7566 secunde