Cine sunt cei mai tari universitari constănțeni

507
1
Cine sunt  cei mai tari universitari constănțeni - cinesuntceimaitari-1392664151.jpg

Articole de la același autor

Studenții din România sunt invitați în perioada 17 februarie - 23 martie să își nominalizeze profesorii preferați la Gala Profesorului Bologna care se va desfășura anul acesta în perioada 9-11 Mai, la București, și care este organizată de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR). 


Nominalizările pot fi făcute accesând platforma www.profitari.ro! Gala Profesorului Bologna, des-fășurată sub sloganul "Marii profesori care ne inspiră" și ajunsă deja la cea de-a VII-a ediție, este singura inițiativă din România menită să omagieze și să răsplătească performanța didactică a profesorilor, punând în lumină acei profesori care reușesc să inspire și să stârnească interes prin metode de predare adaptate la nevoile și interesele studentului de azi, reprezentând modele de bună practică în ceea ce privește adaptarea la reformele aduse de Procesul Bologna. 


Pe data de 4 aprilie, profesorii urmează să fie evaluați de către comisii alcătuite din studenți evaluatori special pregătiți în acest sens, iar decernarea titlurilor de "Profesor Bologna" va avea loc în cadrul unei gale festive.


Ediția de anul acesta este organizată de ANOSR în parteneriat cu Asociația Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune - București (ASCIG) și Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică - București (SiSC). 


Comentează știrea

Stodinte
18 februarie 2014
Cel mai bun

e Epure,ca e la a doua facultate!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Studenții ies în stradă
Pagina a fost generata in 1.7734 secunde