Cine sunt elevii care vor pleca la Olimpiada Internațională din Turcia

446
Cine sunt elevii care vor pleca la Olimpiada Internațională din Turcia - galaculturala1-1364130302.jpg
Sâmbătă, 23 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța o adevărată desfășurare de forțe a avut loc pe scenă cu ocazia Galei Culturale Româno-Turce.

Spectacolul a fost prezentat de Andreea Marin și Kemal Ayyildiz, cea de-a doua ediție care se desfășoară la Constanța purtând frumoasa deviză "Cuvinte diferite, aceleași simțăminte".

La reușita serii de sâmbătă au contribuit peste 300 de elevi din cele 11 școli ale Lumina Instituții de Învățământ, atât din Constanța, elevi ai Școlii Gimnaziale Spectrum și ai Liceului Internațional de Informatică, dar și din cadrul Colegiului de Artă "Regina Maria" din Constanța și Palatul Copiilor din București.

Președintele Instituțiilor de Învățământ Lumina, Fatih Gursoy, a subliniat în discursul său de început, importanța pe care o au cultura și prietenia celor două țări.

În cadrul spectacolului ce a avut loc și la București au fost anunțați câștigătorii Olimpiadei Interna-ționale de Limba Turcă și care vor reprezenta România la faza finală a Olimpiadei Internaționale de Limba Turcă ce va avea loc în Turcia.

Din Constanța, vor pleca Denis Done, de la Colegiul Național de Arte Constanța și Teodora Car-men Cristea și Teodora Maria Ceanga, de la Liceul Internațional de Informatică Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2691 secunde