Cine va fi noul președinte al Senatului Universității "Ovidius"

878
2
Cine va fi  noul președinte al Senatului Universității
În ședința de Senat de miercuri, 14 martie, a fost aprobat regulamentul alegerilor pentru funcțiile de conducere la Universitatea "Ovidius".

Astăzi este prima zi pentru depunerea candidaturilor la funcția de președinte al forului suprem în academia constănțeană, post în care fusese ales prin vot actualul rector Dănuț Tiberius Epure. Marți, 20 martie, începând cu ora 16, va fi votat noul senator șef.

După cum ne amintim, însă, din campania electorală a celui care a preluat conducerea Universității, în echipa sa era anunțat ca președinte al Senatului prof. univ. dr. Petru Bordei. Rămâne să vedem rezultatul de marți.

"Primii decani îi vom afla cel mai probabil începând cu 2 aprilie," a mai declarat, pentru "Cuget Liber", rectorul Epure. 

Comentează știrea

elector
16 martie 2012
Se poate?!

Nu va jenati, d-le prof.univ.dr. Bordei? Cum va permiteti sa va depuneti candidatura in fata unei personalitati publice recunoscute prin vot electronic?Pai ce? Dvs va comparati cu 10 pentru Constanta?Acolo valoare si recunoastere, nu la UOC! Ia auzi colo!D-l prof.dr.Bordei sta in calea unei mari artiste din senat! Rusiniiiica!

Cititor
24 martie 2012
Vremea orcilor in universitati

Toata tzara e condusa de orci. Oribili, lacomi, care se inchina doar zeului Ban. E vremea lor, a nemernicilor. Shi sunt din ce in ce mai multzi. Vai de tzara asta cu asha universitari.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9044 secunde