Cine vrea să studieze în America?

83
Cine vrea să studieze în America? - studenti113191159091354356283135-1392116111.jpg

Articole de la același autor

Comisia Fulbright din România pune la bătaie burse pentru studenții care vor să studieze în America. E vorba de competiția pentru bursa Fulbright Student Award 2015-2016. Românii pot beneficia de burse pentru studii de masterat sau cercetare la universități din Statele Unite ale Americii.


Sunt vizate toate domeniile educaționale, cu excepția medicinii clinice. Bursa Fulbright Student Award acoperă costurile pe perioada unui an academic, în limitele bugetului alocat. De asemenea, include cheltuielile de transport, taxele de școlarizare, asigurarea medicală, o alocație pentru cărți și materiale didactice.


Pentru a aplica la o astfel de bursă, candidații trebuie: să dețină o diplomă de licență (sau adeverință, pentru studenții din ultimul an de studiu), să cunoască limba engleză și să aibă cetățenie română, să completeze și să trimită un formular, la care să atașeze diploma de licență sau adeverința de la facultate, foi matricole, împreună cu traducerile acestora, dar și scrisori de recomandare.


Mai multe detalii găsiți pe site-ul Comisiei Fulbright www.fulbright.ro. Bursa se adresează studenților în ultimul an de studiu, absolvenților, masteranzilor și doctoranzilor români înscriși la universități de stat sau particulare.
Data limită de înscriere este 7 mai 2014.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Cum arată casa visurilor tale?
Pagina a fost generata in 0.4773 secunde