Demisie ȘOC la Inspectoratul Școlar Județean Constanța

7625
28
Demisie ȘOC la Inspectoratul Școlar Județean Constanța - lilianatimofte1340827058-1391109210.jpg
Prof. Liliana Timofte, inspector școlar management educațional, a demisionat din funcția pe care o deținea urmând să se întoarcă la catedra de biologie a Colegiului Național Mircea cel Bătran. Locul ei va fi ocupat de prof. Iris Sarchizian, director al Școlii nr. 38 Dimitrie Cantemir.


Demisia este cu atât mai surprinzătoare cu cât prof. Timofte a fost primul inspector căruia actualul general Răducu Popescu i-a semnat numirea pe funcție, de fapt revenirea la instituția din str. Mihai Eminescu. În toamna anului trecut circulau zvonuri că prof. Timofte ar face demersuri la Ministerul Educației pentru a prelua conducerea ISJ Constanța. În fruntea căruia s-a aflat, dar din postura de general adjunct, secondându-l pe prof. Petrică Miu, la vremea respectivă inspector general.


Comentează știrea

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Alexandra
31 ianuarie 2014
Păcat!

Sufăr, vacanța asta nu o să-mi tihnească absolut de loc, așa o pierdere.... Dar mă consolează, mă bucură, mă liniștește și-mi umple bateriile cu energie pozitivă ideea că prof. Petrică Miu rămâne în continuare pe baricadele ISJ-ului ducând învățământul din județul nostru spre noi izbânzi, realizări, împliniri! Un mic amendament, dacă-mi este permis, la articol: duduia Simona Anghel se referea probabil la funcția de inspector scolar management educational pe care o va ocupa prof. Iris Sarchizian nu la "locul ei", cu toate că se poate scrie și așa dar dacă tot se dă cultă la capitolul cultură se poate culturaliza în continuare duduia reporter. Mult succes și vă așteptăm cu noi vești.

constanteanul
31 ianuarie 2014
pierdere mare

In sfirsit , marea "inspectoare " a renuntat la scaunul caldut ! De ani de zile , se rotesc aceleasi fete comuniste , era cazul ca dl Popescu sa mai schimbe cu ceva tineret mai putin corupt adjunctii!

Profu de servici
31 ianuarie 2014
Constatare

Daca s-au inchis scolile de o saptamana si spaga s-a diminuat,e normal sa inceapa sa-si dea demisia toti ,incepand cu ala cu vanataie pe chelie!!!

AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE
31 ianuarie 2014
O oportunista in minus !

A pus-o Răducu pe " alpinista pe cadavre " Timofte Lili sa-si publice DECLARATIA DE AVERE si ea nu a vrut . A preferat sa plece ! Oare de ce ? Ceea ce nu stie Lili T . , este ca si la plecare trebuie sa-si publice declaratia ! Cat despre Răducu , poate a inteles , acum , in al 12 lea ceas , dupa ce a intrat in TIR ca prostu' si a facut CARAMBOLUL de la Lehliu , ca Dumnezeu i-a mai dat o sansa sa-si creasca copii. Chiar daca a facut rau deliberat ,la sute de oameni .

Profesor
31 ianuarie 2014
In loc de concluzii !

Liliana Timofte dupa ce si-a asasinat ,(in acelasi mod , adica infigindu-le cutitul in spate ), toti si toate prietenele, pleaca pe usa din dos a I.S.J.-ului. Cel mai trist este ca este aruncata ca o masea stricata si care nu a contat decat sa fie complice la toate rele si ilegalitatile din I.S.J. Asa sfarsesc tradatorii si lasii.

invatator
31 ianuarie 2014
Numire

Nu o cunosc personal pe directoarea de la 38 dar stiu ca este prietena la catarama cu sotia generalului iar acesta este recu- noscut pentru numirile facute " pe cunostinte", vezi proasta de adjuncta de la 29!

vera
31 ianuarie 2014
in sfarsit

In cele din urma exista dumnezeu!Poate proasta asta o sa-si aduca aminte de oamenii pe care i-a tradat si umilit, de felul cum a calcat pe cadavrele prietenilor-Paloma, Adriana Gheorhe,Doina Pavel, Costin Caracoti si multi altii, dar cel mai grav e ca si-a pierdut familia si iata ca isteriile ei au ajuns din fericire, la capat.Directorii pot sa devina si ei oameni normali.A plecatzgubi!

necredinciosu
31 ianuarie 2014
și alții...

Miu știe cum se scrie o demisie? Este momentul să realizeze că este un mare NIMIC. Poate așa își aduce aminte și el că este profesor și trebuie să mai dea și pe la școală, că marile "realizări" la management le-am văzut cu toții. Vremea comuniștilor a trecut. Bravo Generale ! Scapă de toți oportuniștii și atunci se va schimba ceva în sistem.

umoristu'
31 ianuarie 2014
demisii

Cata transparenta, flexibilitate, professionalism! o echipa soc ,doi la munca si 10 la punga! buni inspectori, ce criterii, ce rigoare!!din frunte pana la coada vacii de muls -IMPOSTORI-sub comanda lui pastaie si cap de bostan... alo inspectori pregatiti-va necrologul , a inceput furtuna !!!si mai stati pe-acasa, ca nici cu ,,doamne doamne'' nu va impacati , proiecte habar nu aveti ,dar in afara de functii politice si legaturi periculoase- sunteti aut !!!Afara cu voi-chiulangiilor

clopoțel
31 ianuarie 2014
șeful ... șefului

Ce vreți de la Miu? Nu face nimic, oriunde s-ar afla. Pe toate holurile te împiedici de el, că se plimbă cu mâinile în buzunare, cu un rânjet cretin pe față, de parcă el este șeful tuturor. La pachet au venit cei doi, la pachet sa plece. Și chiar că nu este nici un șoc. Mare pagubă-n ciuperci! Nu suferă nimeni după ei.

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2121 secunde