Colegiul Pedagogic, înscris în registrul Centrelor Educative ale Ministerului Educației din Spania

259
Colegiul Pedagogic, înscris în registrul Centrelor Educative ale Ministerului Educației din Spania - colegiulpedagogic6-1574373918.jpg

Articole de la același autor

Începând de săptămâna aceasta, Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" din Constanța face parte din registrul Centrelor Educative ale Ministerului Educației din Spania. 


"În cursul zilei de ieri, subdirectorul general pentru Cooperare Internațională și Promovarea Educației în Exterior al Ministerului Educației și Formării Profesionale din Regatul Spaniei a transmis, prin Pablo Diez Astruga, atașatul pentru Educație și Învățământ din Ambasada Spaniei în România, mesajul privind includerea colegiului nostru în rețeaua de secții bilingve spaniole din Europa de Est și Centrală. Includerea Colegiului Național Pedagogic «Constantin Brătescu» în registrul centrelor educative din Ministerul Educației din Spania în străinătate este o urmare a faptului că, începând cu anul școlar 2019 - 2020, în cadrul instituției noastre funcționează, alături de programul de predare a limbii engleze în regim bilingv, și programul de predare a limbii spaniole în regim bilingv", explică directorul unității de învățământ, prof. dr. Anamaria Ciobotaru. 


Secția de bilingv spaniolă a fost înființată în cadrul colegiului în urma acordului semnat între Ministerul Educației din Regatul Spaniei și Ministerul Educației din România, acord care contribuie la îmbunătățirea oportunităților academice și profesionale ale elevilor și a posibilității de cooperare instituțională dintre Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" și instituții de învățământ preuniversitar și universitar din Regatul Spaniei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.297 secunde