Colinde din lumea întreagă vor răsuna la Teatrul "Oleg Danovski"

169
1

Articole de la același autor

Vineri, 20 decembrie, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța invită spectatorii la un concert special de Crăciun, susținut de orchestra, corul și soliștii Teatrului, care vor interpreta colinde din România și din întreaga lume.

Corul va întâmpina publicul în Foyer, cu 20 de minute de colinde tradiționale românești, înainte de ora clasică de începere a concertului, și anume la ora 18.

Concertul va cuprinde lucrări vocal instrumen-tale din repertoriul universal clasic și contemporan, cântece tradiționale de Crăciun în interpretarea soliștilor Mădălina Sandu, Lucia Mihalache, Smaranda Drăghici, Stela Sârbu, Roxana Bageac, Răzvan Săraru, Doru Iftene și Bogdan Sandu.

Se vor interpreta lucrări din creația compozitorilor Cesar Frank, Ceaikovski, Donizetti, Rossini, Saint Saens, iar spectatorii vor avea parte de multe surprize muzicale. La pupitru, va fi prezent maestrul Radu Ciorei, iar conducerea muzicală a corului va fi asigurată de maestrul Adrian Stanache. 

Comentează știrea

Spectator
18 decembrie 2013
SUPERB

Marti in cadrul intrunirii celor de la UMC in sala TNOB, cunoscutii artisti ai teatrului au prezentat un spectacol superb. Merita vizionat acest spectacol programat Vineri 20.12.2013. Am sa merg sa vizionez din nou. Merita vazut. Exceptional SUPERB

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.529 secunde