În luna lui Florar

Comedia dă "mâna" cu drama pe scena Casei de Cultură Constanța

179
1

Articole de la același autor

Și în această lună, conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor  din Constanța a programat pe agenda culturală a constănțenilor spectacole din cele mai diverse registre.


Spre exemplu, sâmbătă, 16 mai, începând cu ora 20, Clubul Interact Pontus Euxinus va prezenta show-ul de comedie "CuDeToate" susținut de constănțeanul Matei Dima (Bromania).


Prețul unui bilet este de 30 lei.


După ce a suferit o reprogramare, datorată plecării în turneu, Teatrul Bulandra și Compania de Teatru D’aya vin la Constanța, luni, 18 mai, de la ora 19, cu drama "Oscar și Tanti Roz", după Eric Emmanuel Schmitt, în regia apreciatei Chris Simion.


Actorii Oana Pellea, Marius Manole, Antoaneta Cojocaru, Cristina Casian vor aduce la Constanța un spectacol de teatru tulburător, după care constănțenii vor pleca spunând "eh, a fost frumos, să ne întoarcem la viețile noastre".


Prețul biletelor este cuprins între 70 și 90 lei.


Și pentru că tot vorbim de reprogramări, miercuri, 20 mai, de la ora 19, cu aproximativ o săptămână amânare, Teatrul rus de Operă și Balet "Serj Lifari" aduce spectacolul de balet 


în patru acte "Lacul Lebedelor", avându-i ca soliști pe Serj Lifari, supranumit "Dumnezeul dansului", fondatorul Universității Coregrafice din Paris și Ecaterina Alaeva, solistă a Tea-trului "Taras Sevcenko"


Conducerea Casei de Cultură face cunoscut faptul că biletele vândute pentru prima programare rămân valabile, ceilalți interesați de această grandioasă reprezentație a baletului rus putând achiziționa tichete la prețurile de 60, 80 și 100 lei.


Comedia deschide și închide luna lui Florar. Miercuri, 27 mai, de la ora 19, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile pe micul ecran Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim, cărora li se alătură tinerii și foarte talentații actori Leonid Doni și Mihai Munteniță, invită constănțenii la "Filar-monica de comedie" un spectacol foarte viu, de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel.


Prețul unui bilet este de 50 lei.


Comentează știrea

Delia
9 mai 2015
dezvoltare personala

Puteți avea mai mult, puteți fi mai mult și face mai mult, deoarece puteți să vă schimbați ca persoană.Căutăm persoane care vor sa-si asume responsabilitatea propiei vieti. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul DEZVOLTARE PERSONALA la adresa de email- [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Mai 2015
Stire din Cultură-Educație : Comedy Show, la Iaki
Pagina a fost generata in 1.5424 secunde