Elevii de la Cumpăna au defilat purtând însemnele Germaniei

122

Articole de la același autor

În acest an, elevii Liceului tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna, susținuți de Primăria și Consiliul local Cumpăna, au marcat Ziua Europei prin participarea la evenimentul "Ziua Europei, Constanța orașul meu". 


O delegație formată din 16 elevi, din ciclul primar și gimnazial, însoțiți de patru cadre didactice ale liceului, prof. Irina Pavel - director, prof. Anca Tănase, înv. Doina Custură și înv. Gabriela Luzinschi, a participat la acțiunea organizată de Direcția de Sport a județului Constanța și Asociația TEAM în parteneriat cu școli și licee din județ. 


La "Carnavalul stradal", desfășurat pe traseul Sala Sporturilor - Instituția Prefectului județului Constanța, elevii Liceului tehnologic din Cumpăna au defilat purtând culorile și însemnele Germaniei, unul din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. 


Apoi, elevii și profesorii liceului din Cumpăna au așteptat vizitatorii la standul pregătit în fața Prefecturii Constanța cu materiale specifice - steaguri, pliante, alte simboluri.


De asemenea, în cadrul liceului, elevii claselor a V-a și a VIII-a, coordonați de prof. Georgeta Tănase, au pătruns semnificațiile zilei de 9 mai prin diferite activități extracurriculare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4835 secunde