Comedia "Feisbuc", la Teatrul de Vară Jupiter

363
Comedia

Articole de la același autor

Ore întregi în fața laptopului sau cu smartphone-ul în mână, like-uri peste like-uri și emoticoane expresive. Și undeva, în adâncul inimii, dorința de a găsi online acel suflet pereche... Dar oare este posibil ca acest lucru să devină realitate?

Dacă vrei să afli răspunsul la problemele vieții, privite prin ochii Facebook, vineri, 5 august, de la ora 21.00, la Teatrul de Vară Jupiter, iubitorii de frumos pot viziona prima piesă de teatru din România despre binecunoscuta rețea de socializare. O comedie plină de întâmplări reale, în care ai toate șansele să te regă-sești.

Spectacolul regizat de Alexandru Jitea aduce în prim-plan viața agitată a unor tinere care trec prin cele mai penibile situații și care, prin naivitatea lor, speră că - în sfârșit! - își vor întâlni adevărata iubire pe Facebook. De multe ori, această rețea de socializare ne determină să pierdem ore prețioase din viață pretinzând că socializăm, postăm imagini cu tot ceea ce facem, ne expunem întreaga viață fără să ne gândim la riscurile la care suntem expuși.

Dacă și tu te încadrezi în generația "Like and Share", înseamnă că trebuie să ajungi să vezi piesa de teatru. Și cine știe câți prieteni noi îți vei adăuga în lista de prieteni.

Pentru doar 30 de lei, dă accept șansei de a râde și a te relaxa la prima și singura comedie despre Facebook din România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6424 secunde