Concert Vama, la Doors Club

250
Concert Vama, la Doors Club - concertvama-1573085857.jpg

Articole de la același autor

Trupa Vama îi așteaptă pe constănțeni vineri, 8 noiembrie, la concert, la Doors Club. Proiectul muzical Vama a fost fondat de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, care au decis în 2006, după zece ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze. Din trupă mai fac parte Gelu Ionescu, Lucian Cioargă și Dan Opriș. Printre cele mai cunoscute piese lansate de Vama se numără "Perfect fără tine" și "Copilul care aleargă către mare". Grupul a lansat, până în prezent, trei albume de studio, cel mai recent fiind "Better", apărut în octombrie 2017.


În vara acestui an, trupa Vama a oferit fanilor piesa "Pe de rost" - o critică la adresa sistemului românesc de învățământ. VAMA este o formație pop-rock din România care se joacă cu multe curente fie că e vorba de music-hall, indie rock, electro sau blues. Această varietate vine din diversitatea influențelor și formării muzicale a membrilor trupei.


O forță aparte vine din versurile care se înscriu într-o stilistică originală, foarte ușor recognoscibilă, mai ales în România. Dar cel mai mare atu al trupei este forța show-ului live. Vamna se simte cel mai bine pe scenă, băieții sunt instrumentiști cu foarte multă experiență, iar Tudor Chirilă reușește să imprime "performance-ului" din calitățile și experiența de actor. Formația cântă în formula actuală de zece ani, ceea ce face ca relațiile dintre membrii ei să fie bine sudate. Compoziția neomogenă și abordările stilistice diferite fac ca VAMA să fie mereu surprinzătoare în concertele ei.


Prețul unui bilet este 80 de lei, iar ora de intrare este 22.00. Biletele se găsesc la sediul clubului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3633 secunde