Concert Vunk la Doors Beach

66

Articole de la același autor

Sâmbătă, 10 august, Vunk aduce optimismul și energia la mare. Fanii trupei sunt așteptați la concert, sâmbătă, 10 august, după ora 23, la Doors Beach, Mamaia Nord.

După aproape 15 ani de activitate, în 2009, Vunk se reinventează și revine în prim-planul scenei muzicale. Primul single a fost "La orice oră", urmat de "Dau alarma", "Prima noapte", "Artificii pe tavan" și "Lacrimi de coniac". În februarie 2010, Vunk a lansat albumul "Ca pe vremuri‘, iar la finalul anului a lansat campania "Vreau o țară ca afară".

În 2011, Vunk a câștigat toate premiile posibile: Cea mai bună trupă pop-rock, Cel mai bun album pop-rock, Premiul de excelență, Cel mai bun rock și Cea mai bună interpretare.

Cel mai nou single al trupei, "Așa și", lansat de puțin timp, se bucură de un succes enorm, fiind considerat un imn al optimismului.

Dincolo de îndemnul la optimism și la a învinge greutățile, cu noua piesă "Așa și?!", Cornel Ilie și băieții transmit un mesaj important, acela de a avea grijă de cei din jurul tău, împărțin-du-le un gram de fericire atunci când este posibil. Videoclipul se termină cu mesajul "Câteodată pentru fericire trebuie să stai la coadă... Când îți vine rândul, ia și pentru alții". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert Connect-R, la Teatrul Soveja
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Holograf", în concert la mare
Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Concert Ellie White, în Mamaia
Pagina a fost generata in 3.9422 secunde