Trooper și Vunk, în concert pe litoral

139
Trooper și Vunk,  în concert pe litoral - vunk-1375933330.jpg
Trooper, una dintre cele mai apreciate trupe ale genului heavy metal în România, dă startul concertelor pe litoral în week-endul ce urmează.

Membrii trupei vor urca astăzi, 8 august, pe scena White Horse Costinești, iar mâine, 9 august, vor concerta în Mamaia Nord, la Doors Beach. Ambele eveni-mente vor începe după ora 22, iar accesul va fi liber.

Coiotu’ și colegii săi au concertat în cei aproape 18 ani de existență alături de trupe ca: Megadeth, Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions, Whitesnake, Manowar, WASP sau Europe.

Cea mai nouă piesă Trooper, "Liceul cimitir", lansată pe 3 iulie, a strâns 10.000 de vizualizări într-o singură săptămână. Aceasta face parte din noul lor album, "Atmosfera", pe care Trooper îl va lansa pe 19 octombrie.

Despre "Atmosfera" membrii trupei spun că reușește să surprindă chintesența a ceea ce înseamnă astăzi o formație rock matură, devenind un punct de referință în cariera de 18 ani a trupei, o carieră ale cărei ingre-diente au fost și sunt: creativitatea și profesionalismul. Acesta este al 11-lea material discografic al trupei din Târgoviște.

Sâmbătă, 10 august, Vunk aduce optimismul și energia la mare. Fanii trupei sunt așteptați la concert, sâmbătă, 10 august, după ora 23, la Doors Beach, Mamaia Nord.

După aproape 15 ani de activitate, în 2009, Vunk se reinventează și revine în prim-planul scenei muzicale. Primul single a fost "La orice oră", urmat de "Dau alarma", "Prima noapte", "Artificii pe tavan" și "Lacrimi de coniac". În februarie 2010, Vunk a lansat albumul "Ca pe vremuri‘, iar la finalul anului a lansat cam-pania "Vreau o țară ca afară".

În 2011, Vunk a câștigat toate premiile posibile: Cea mai bună trupă pop-rock, Cel mai bun album pop-rock, Premiul de excelență, Cel mai bun rock și Cea mai bună interpretare.

Cel mai nou single al trupei, "Așa și", lansat de puțin timp, se bucură de un succes enorm, fiind considerat un imn al optimismului.

Dincolo de îndemnul la optimism și la a învinge greutățile, cu noua piesă "Așa și?!", Cornel Ilie și băieții transmit un mesaj important, acela de a avea grijă de cei din jurul tău, împărțindu-le un gram de fericire atunci când este posibil. Videoclipul se termină cu mesajul "Câteodată pentru fericire trebuie să stai la coadă... Când îți vine rândul, ia și pentru alții".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3358 secunde