Concurs pentru liceenii care vor să devină antreprenori. Premii de peste 4.000 de euro

315
Concurs pentru liceenii care vor să devină antreprenori. Premii de peste 4.000 de euro - concurs-1636052016.jpg

Articole de la același autor

Elevii de liceu care vor să devină antreprenori au şansa de a participa la un concurs naţional cu premii de peste 4.000 de euro. Competiţia de planuri de afaceri este intitulată Early Innovators Business Plan Competition şi este organizată de BCR Şcoala de Business.

Elevii pot participa individual sau în echipe de maximum patru candidaţi, indiferent de liceele din care provin. Înscrierile au început deja şi se vor încheia pe 10 decembrie 2021. Competiţia se adresează liceenilor, indiferent de profilul studiat, şi îşi propune să dezvolte mentalitatea antreprenorială în rândul tinerilor, bazându-se pe cele mai bune practici de parteneriat public-privat din Germania, aplicate pentru elevii din România.

Elevii au la dispoziţie aproximativ patru luni pentru a dezvolta planurile de afaceri, urmând ca finala să aibă loc în perioada mai – iunie 2022. Proiectul câştigător va primi un premiu de 1.500 euro, premiul al doilea este de 1.000 euro, iar premiul al treilea este de 600 de euro. De asemenea, vor fi acordate trei menţiuni, în valoare de 300 de euro. Participanţii au şansa de a câştiga şi alte premii oferite de parteneri ai proiectului, chiar dacă nu au ajuns în finală. Mai mult, fiecare participant va primi un feedback detaliat din partea juriului care a făcut evaluarea, format din oameni de afaceri şi manageri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3905 secunde