Conferința internațională "Drept și Ordine Socială", la Constanța

228
Conferința internațională

Articole de la același autor

Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice din cadrul Universității "Spiru Haret", în parteneriat cu Colegiul de Drept din cadrul Universității de Stat din Michigan (SUA) organizează, week-end-ul acesta, la Constanța, cea de-a șasea ediție a conferinței internaționale "Drept și Ordine Socială".

Lucrările se desfășoară pe 20 și 21 octombrie, când vor fi organizate zece secțiuni speciale ale cadrelor didactice, avocaților, judecătorilor, ateliere ale facultăților partenere sau a colectivelor de cercetare. Per total, la eveniment vor participa 63 de specialiști din România, Franța, SUA și Polonia.

Conferința își va începe lucrările cu un cuvânt de bun venit al decanului Facultății de Științe Juridice și Științe Economice Constanța, prof. univ. dr. Mihnea Claudiu Drumea, care va sublinia importanța evenimentului și dimensiunea internațională a conferinței.

La eveniment, va participa și profesorul Frank Ravitch, de la Școala de Drept a Universității de Stat din Michigan, care are o vastă experiență în practica avocațională. Alături de acesta, va fi prezent și Arnaud Paturet, cercetător principal la Centrul Național de Cercetare Științifică și profesor la "Ecole normale superieure" din Paris, care va propune auditoriului lucrarea intitulată "Despre originile cauzei contractuale. Ipoteze istorice și probleme moderne".

Din Constanța, Mihaela Cristina Mocanu, lector univ. dr. asociat al Universității "Spiru Haret" și judecător la Tribunalul Constanța, le propune participanților tema "Examen al jurisprudenței Tribunalului Constanța în materia evacuării sumare". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3096 secunde