Constănţenii sunt invitaţi la un „cocktail” teatral

144
Constănţenii sunt invitaţi la un „cocktail” teatral - cocktailsursaghidulbanatului-1602169741.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 10 octombrie, începând cu ora 19.00, regizoarea Mariana Cămăraşan vine să vă ispitească, din nou, cu un cocktail, dar nu unul pe care îl puteţi savura la o cafenea, ci în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Piesa „Cocktail” îi are în distribuţie pe Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Jawad Mohammad Shahbazimoghadam, Florina Gleznea şi Viviana Gherasim.

Cu această ocazie, spectatorii pot lua parte la o petrecere menită să împlinească marele vis al protagonistelor: două femei frumoase, fermecătoare şi pline de viaţă, care decid să refuze rutina, să risipească umbrele şi să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând fiecare la o nouă şansă la dragoste. Amândouă au convingerea că iubirea poate veni la orice vârstă.

De fapt, Flavia şi Gianina împart de câţiva ani acelaşi apartament, după separarea de foştii lor soţi, dar nu au, în nici un caz şi sub nici o formă, aceleaşi principii de viaţă. Resemnarea în urma despărţirii este doar o aparenţă bine întreţinută de viaţa lor activă şi plină de contraste comice. Astfel, cel mai aşteptat moment la muncă este sfârşitul programului, vacanţele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există îmbrăcămintea mai largă, pentru ieşirea din rutină - spălatul vaselor etc. Dacă sunteţi interesaţi să vedeţi care este finalul piesei, mergeţi să o vedeţi. Preţul unui bilet este de 100 de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3507 secunde