Medeea Marinescu revine pe scena Casei de Cultură din Constanţa

193
Medeea Marinescu revine pe scena Casei de Cultură din Constanţa - panzadepaianjensursazilesinopti-1601663408.jpg
Primul spectacol din acest sezon, care va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, este „Pe o pânză de păianjen”, de Alexandru Popa. Reprezentanţiii instituţiei spun că, după o pauză nedorit de lungă a venit momentul sa ne bucurăm sufletul, dar trebuie să respectăm nişte reguli: să purtăm mască, să ne dezinfectăm mâinile şi să păstrăm distanţa. Regia este semnată de Vlad Zamfirescu, iar din distribuţie fac parte: Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Mirela Oprişor şi Diana Roman.

Andu îşi anunţă soţia că a doua zi va pleca la mănăstire. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesărată în miez de noapte, Alma, soţia lui Andu, începe războiul. Se hotăraşte inclusiv să plece ea prima, să se „mântuiască” înaintea lui. La un moment dat, sunt convocaţi prietenii şi fiecare tabără primeşte întăriri. Surprizele se ţin lanţ, iar finalul...lasă urme adânci. Organizatorii spun că această piesă este, de fapt, o poveste intensă, care seduce spectatorul cu hohote de râs, în spatele cărora se construiesc lumi în care adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt. Protagoniştii acestui spectacol realizează o excepţională performanţă artistică, purtând publicul, cu talent şi rafinament, printr-un carusel de emoţii.

Având în vedere măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, accesul publicului la reprezentațiile programate în sala Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa se va face cu respectarea strictă a unor reguli. Astfel, la sosire se va face obligatoriu termoscanarea, iar accesul va fi permis doar purtând mască. Spectacolul va avea loc, marţi, 6 octombrie, de la ora 19.00. Top articole din Cultură-Educație

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3436 secunde