Mai multe zone din municipiul Constanța și din orașul Ovidiu, fără apă rece

236
Mai multe zone din municipiul Constanța și din orașul Ovidiu, fără apă rece - maimultezoneapa-1601663300.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din mai multe zone ale municipiului Constanţa şi cei din oraşul Ovidiu vor fi lipsiţi de apă rece la robinete, timp de câteva ore.

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unor conducte și vane de legătură, din incinta Stației de Pompare Caragea Dermen din municipiul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, din noaptea de marți, 6 octombrie, de la ora 22.00, până miercuri, 7 octombrie, la ora 10.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona centrală, Piața Ovidiu – Peninsulă, Universitate, Piața Chiliei, precum și cei din cartierele Tomis I, Tomis II, Stadion, Tăbăcărie, Delfinariu, cei din zona comercială Nord: Dedeman, Carrefour și Selgros, dar şi cei din cartierele Palazu Mare, Tomis Plus, Boreal, Maurer Residence, Magenta, Green Ville, Sigma Residence şi din orașul Ovidiu.

De asemenea, în același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută utilizatorilor din cartierele Faleză Nord și Balada (Casa de Cultură).

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi, în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, precizează reprezentanţii RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3103 secunde