"Creație fără obligație", la Ceainăria Cărturești Constanța

415
Ceainăria Cărturești din City Park Mall a pregătit un eveniment special dedicat tuturor celor care și-au scris gândurile în manieră poetică în caietul special.
Astfel, de la ora 18:30, toți cei care au scris în celebrul caiet de poezie de la "masa poetului" au ocazia să le împărtășească celorlalți versurile lor, citindu-le cu voce tare. Cei care nu vor putea veni la cercul de creație de la Cărturești, dar care și-au lăsat amprenta gândirii pe foile caietului, nu trebuie să fie dezamăgiți, întrucât, cu puțin noroc, participanții la eveniment le vor citi creațiile. "Cuvântul nu este chiar pentru oricine, cuvântul este pentru oamenii care simt. A venit acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, vremea ca voi, cei care ați stat la adăpostul anonimatului, să dați glas literelor. Nu vei fi singur, mulți alții ca tine vor face un lifting cuvântului", se arată în comunicatul remis de Librăria Cărturești.
Nu va fi loc de emoții, pentru că atmosfera intimă cultivată de Librăria Cărturești va împiedica tracul, iar cei care vor citi vor fi încurajați de echipa de organizatori, dar și de poeții constănțeni, unii dintre ei consacrați, care vor fi prezenți la cercul literar "Creație fără obligație".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3025 secunde