Cristi Minculescu s-a mutat definitiv în Germania

316

Cristian Hrubaru l-a avut luni invitat în studioul Rock FM pe fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu. Artistul le-a povestit ascultătorilor despre planurile pe care le are cu nou-înființata trupă Lotus și a declarat că s-a stabilit definitiv în Germania, transmite realitatea.net.


"Vreau să lămuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, în Germania. Am plecat deja și, în măsura în care voi fi solicitat aici – și separat, și cu Lotus -, voi veni cu mare plăcere. Dar baza e acolo, în Germania", a declarat Minculescu.


De asemenea, solistul a explicat semnificației numelui pe care îl are trupa sa: "Lotus e o floare de apă. Trei culori: alb, galben, roșu, cu irizări uneori. Sper să țină cât mai mult", a declarat invitatul.

Colegii din noua trupă "sunt foarte buni instrumentiști sunt toți profesori de muzică. Eu sunt singurul român. Ar fi trebui să ne numim Europa, dar ne-au luat-o suedezii aceia înainte. Asta pentru că fata este portugheză naturalizată, basistul e ucrainean naturalizat și bateristul e italian naturalizat. Singurul german-german este chitaristul".

Invitatul le-a dezvăluit și ce planuri are formația anul viitor: "Teoretic, se anunță vremuri frumoase. Sperăm să se și materializeze. Piese noi sunt vreo șapte, în engleză, bineînțeles".

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : În seara asta – concert Trupa Veche
Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "La vie en rose" începe la ora 18:00
Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Azi e filmul de miercuri
Pagina a fost generata in 0.5806 secunde