Cum au luat atitudine micii cetățeni de la Școala nr. 7

116

Articole de la același autor

Elevii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială Nr. 7 "Remus Opreanu" Constanța, sub îndrumarea prof. Marinela Tudose, au prezentat în ședința Consiliului Local, Proiectul "Norocul câinelui de pripas", proiect inclus în Project Citizen: democrație participativă, în vederea convingerii consilierilor că e nevoie la nivelul orașului, de construirea mai multor adăposturi, deoarece câinii comunitari sunt cu adevărat un pericol social.

Preocupați de acest subiect, elevii au prezentat proiectul în fața viceprimarului Decebal Făgădău, acesta fiind deosebit de impresionat de modul în care și-au conceput și prezentat proiectul.

Din dorința de a găsi o rezolvare a acestei probleme, elevii și-au prezentat rugămintea de a se acționa prioritar, în baza legii 258/2013 privind obligația (conform Art.2) Consiliului Local, de a amenaja și a suplimenta din fonduri proprii, în funcție de necesități, adăposturi publice pentru câinii fără stăpân.

În cadrul proiectului micii cetățeni au elaborat o serie de soluții alternative care ar putea conduce la micșorarea numărului acestora de pe străzi, au realizat și distribuit flyre prin care au îndemnat locuitorii urbei să adopte un câine comunitar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0595 secunde