Polițist acuzat că avea afaceri incompatibile cu funcția, achitat de judecători

399
Polițist acuzat că avea afaceri incompatibile cu funcția, achitat de judecători - politistacuzatafaceriachitat-1430414352.jpg

Articole de la același autor

Un polițist constănțean, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, trimis în judecată pentru că ar fi administrat o afacere, ceea ce era incompatibil cu funcția sa, a primit o veste bună de la Tribunalul Constanța. Astfel, magistrații instanței amintite l-a achitat pe subcomisarul Laurențiu Marius Iordache de acuzațiile de efectuare de operațiuni financiare, precum actele de comerț, incompatibile cu funcția, în scopul obținerii pentru sine de bani și bunuri necuvenite și instigare la mită.

Reamintim că polițistul a fost acuzat că, în luna septembrie a anului trecut, ar fi pretins unui șofer de camion să ofere unor angajați ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Traficul Rutier bunuri pentru a nu-l sancționa contravențional. Mai mult, în timpul anchetei, oamenii legii au stabilit că polițistul ar fi administrat, în fapt, firma la care asociat unic și administrator este soția lui.

Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, ci poate fi contestată la instanța superioară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.412 secunde